Liga 1

POVESTEA din spatele bataii din Giulesti! "Vrem ca stadionul sa fie loc pentru SUPORTERI, nu INTERLOPI!" Un fan dezvaluie totul:

In ziua in care Rapid a aflat ca va juca in Liga I, un suporter anonim a lamurit ce s-a intamplat la bataia de la aniversarea celor 91 de ani de la infiintare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 18:34
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 18:48

Fanul ne-a trimis un mail in care isi spune punctul de vedere si care este insotit de o poza in care ii identifica pe cei care au luat parte la bataie.

"NU INTERLOPI!"

"Sunt un suporter al Rapidului si am asistat la meciul de organizat la implinirea a 91 de ani de existanta al clubului. Am stat la tribuna a doua si as dori sa precizez cateva amanunte importante legate de incidentele din tribuna, deoarece am citit cateva articole din presa total neadevarate

[..] As dori sa fac cateva precizeri: liderul galeriei, Bocciu (recunoscut de catre cine?), in urma unor neintelegeri (diverse) cu alte brigazi ce compun galeria Rapidului (el facand parte din gruparea "Official Hooligans 1998"), a venit cu putin inainte de startul meciului la tribuna a II-a decis sa isi rezolve conturile cu cateva brigazi (printre care si "Torcida").

Ce este mai grav e ca nu au fost doar suporteri ai Rapidului cu ei, ci si sportivi, daca ii mai putem numi asa pe fratii Stoica si pe interlopi. Un sportiv nu face parte din lumea interlopa si nu vine la reglari de conturi si pe un stadion de fotbal.

La acest meci au fost foarte multe femei si copii. Nu e deloc placut sa nu faci parte dintr-o brigada si sa fi lovit la intamplare de niste indivizi din brigazi care nu gasesc alt loc mai bun pentru a se bate decat pe stadion si in haosul creat lovesc efectiv pe cine nimeresc", spune fanul care vrea sa ramana anonim.

INCIDENTE CU REPETITIE

"Un eveniment asemanator s-a intamplat la barajul dintre Rapid si Chiajna de anul trecut. Si atunci, ca si acum, multi suporteri ai Rapidului care nu faceau parte dintr-o brigada dar au venit la meci sa sustina echipa au fost loviti cu salbaticie si au cazut la mijloc in razboiul brigazilor.

Multe brigazi care se declara a avea o alta mentalitate fata de suporterii mai vechi ai Rapidului si nu vor sa fie controlati de interlopi, precum actualul sef al galeriei si altii inaintea lui, care actioneaza in umbra lui Corsicanu', nu vor sa fie luati la gramada cu alte brigazi, care au alte interese.

De aici pleaca multe scandaluri intre ei care nu au nici o treaba cu fotbalul, domnilor! E vorba de interese, de putere... bun, dar cand adaugi la asta si lumea interlopa te temi sa mai calci pe stadion! Si asta e marea problema! Noi, toti ceilalti suporteri ai Rapidului care vrem sa venim la meci ce facem? Sa ne fie frica sa nu cadem la mijloc in razboiul acestor indivizi?! Nici nu mai conteaza a cui e vina (in mintea lor).

Trebuie facut ceva sau vor ramane doar ei pe stadion in scurt timp! Sa vii cu oameni de la Steaua si din lumea interlopa si unii sportivi sa bati alti rapidisti?

Ideea este sa nu lasam asa lucrurile si sa relatati corect intamplarile si sa FITI ALATURI DE NOI! Vrem ca stadionul sa fie un loc pentru SUPORTERI, nu INTERLOPI! Si sa faceti publice aceste informatii pentru a respecta adevarul. Scriu in numele mai multor suporteri ai Rapidului batuti fara vreo vina! As dori sa raman anonim si astept sa fiti alaturi de noi!

Mailul meu este insotit de o poza in care i-am incercuit pe cei de care am facut vorbire mai sus!!! Va multumesc. Un anonim...", se incheie mesajul trimis de fan.

Modifică setările cookies