Superliga

"Poate veni un dinamovist sa cumpere brandul Steaua?" Raspunsul dat de George Boroi, presedintele CSA Steaua Bucuresti

George Boroi a vorbit despre brandul Steaua, a carui licenta va putea fi cumparata.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2015, 07:21
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2015, 08:54

Comandantul CSA Steaua, George Boroi, a declarat pentru ProTV ca licenta pentru folosirea numelui FC Steaua nu poate fi data unui om de afaceri care simpatizeaza cu Dinamo.

Cedarea licentei va fi facuta numai cu anumite conditii, una dintre ele urmand a fi ca urmatorul "patron" sa nu aduca daune de imagine Armatei, ceea ce ar insemna ca echipa va avea un patron care nu ar avea voie sa intre in scaldaluri:

"Taxa de licenta va putea fi platita de orice om de buna credinta fizic sau juridic, care poate sa vina sa plateasca acaesta taxa de licentiera. Alta varianta ar fi sa infiintam o echipa dar, repet, nu neaparat cu fondurile Ministerului. Cumparatorul trebuie sa fie de buna credinta, exista niste conditii pe care la vremea respectiva le vom prezenta, deocamdata este o discutie de principiu. Oricum una dintre clauzele care va exista foarte clar pentru cel sau cei care vor dori sa plateasca acesta taxa de licenta va fi de a nu aduce atingere institutiei militare prin modul in care se comporta si modul in care isi desfasoara activitatea", a declarat George Boroi.

Modifică setările cookies