"Poate s-ar fi putut gasi oferte mai bune!" Avertismentul lui Christoph Daum dupa ce Chipciu si Torje au ajuns la Anderlecht si Terek

"Poate s-ar fi putut gasi oferte mai bune!" Avertismentul lui Christoph Daum dupa ce Chipciu si Torje au ajuns la Anderlecht si Terek

Christoph Daum s-a intors astazi in Romania, dupa o minivacanta, si anunta ca va sta cu ochii pe Liga I.

Selectionerul german al Romaniei a comentat la sosirea in tara ultimele transferuri ale jucatorilor romani. Alex Chipciu a plecat de la Steaua pentru 3.5 milioane de euro la Anderlecht, in timp ce Torje a lasat Turcia pentru Rusia. S-a dus la Terek.

"Primul gand este acela ca poate s-ar fi putut gasi oferte mai bune, dar cel mai important este ca toti acesti jucatori sa se identifice cu noile echipe, sa se simta bine, sa traiasca acolo, sa joace acolo. Din punctul meu de vedere, cel mai important este ca ei sa joace in mod regulat. Sper ca toti sa-si indeplineasca propriile teluri, dar si obiectivele cluburilor", a declarat  Daum, care a vorbit si despre noul sezon din Romania:

"Cred ca avem antrenori excelenti in prima liga din Romania, ceea ce inseamna ca si jucatorii vor fi la un nivel foarte ridicat. Pentru mine, este foarte important sa stiu ca am colegi buni aici, in prima liga, care vor face tot ce tine de ei pentru a aduce jucatorii la un nivel optim", a mai spus selectionerul german.

Daum se pregateste sa debuteze pe banca nationalei Romaniei in meciul cu Muntenegru, de la Cluj, in preliminariile Mondialului din 2018.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies