"Pleci la Steaua, Dinamo sau afara?". Raspunsul lui Andrei Ivan dupa meciul cu Dinamo, in ziua in care tatal sau a stat la masa cu Mutu

Autor: Sport.ro
Luni 17 Octombrie 2016, 22:44

	"Pleci la Steaua, Dinamo sau afara?". Raspunsul lui Andrei Ivan dupa meciul cu Dinamo, in ziua in care tatal sau a stat la masa cu Mutu

CSU Craiova 2-1 Dinamo | Oltenii se apropie la 3 puncte de Steaua in urma victoriei cu Dinamo. Andrei Ivan si Briceag sunt sinceri: niciunul n-a vrut sa dea gol! Ambii jucatori au incercat sa centreze, dar mingea a intrat de fiecare data in poarta adversa.

Andrei Ivan a recunoscut la finalul partidei cu Dinamo ca nu a intentionat sa dea gol la faza din minutul 56. Acesta a incercat sa centreze, dar mingea a fost deviata si a intrat in poarta. Ivan a mai vorbit despre intalnirea tatalui sau cu Adi Mutu, spunand ca acestia sunt doar prieteni. Atacantul nu vrea nici la Steaua, nici la Dinamo, ci in strainatate.

"Sunt bucuros ca am luat cele 3 puncte. Le multumim suporterilor ca au venit in numar mare sa ne sustina.

Nici eu nu stiu ce am vrut sa fac la gol. Am vrut sa dau mingea in fata portii. S-a nimerit sa o dau sus, sa fie deviata si sa intre in poarta.

Nu am nimic de vorbit de Dinamo, eu sunt jucatorul Universitatii Craiova. Noi suntem prieteni cu Adi Mutu si atat.

Plec afara, nici la Steaua, nici la Dinamo.

Vom da totul si la urmatoarele meciuri, vom merge la Medias pentru a castiga. Nu vrem sa ne imbatam cu apa rece, intai sa prindem Play Off-ul.

A fost un public foarte frumos, n-am mai vazut de pe vremuri asa ceva", a spus Andrei Ivan.

Si autorul golului secund al Craiovei, Briceag, a spus ca nu a vrut sa dea gol, ci sa centreze.

"Am vrut sa centrez si a intrat mingea in poarta. N-am vrut sa dau gol", a spus si Marius Briceag.

Vlad Voiculescu, atac la Florin Cîțu: Își bate joc de munca unei echipe. Decesele Covid, mai puține decât în realitate
BRAT
Modifică setările cookies