PLEACA TURCU? DINAMO II PIERDE PE LOBONT, ZICU SI TORJE!

TURCU PLATESTE
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Mai 2008, 19:32
Data actualizarii: Duminica 04 Mai 2008, 19:32

Dinamo este impartita in doua tabere inainte de marele derby! Borcea si Turcu s-au certat chiar inaintea razboiului cu Steaua. "Plec de la Dinamo", a amenintat Turcu, suparat ca e bagat in seama doar cand da bani. "Turcu e fratele meu si nu va pleca", e sigur Borcea. Becali este si el implicat in scandalul anului la Dinamo: l-a sfatuit pe Turcu sa-si ia banii pe care i-a bagat si sa fuga din Stefan cel Mare.

Prietenii Borcea si Turcu sunt la cutite inainte de marele derby Dinamo - Steaua! Turcu a amenintat ca pleaca de la Dinamo... insa Borcea si ceilalti actionari nici nu vor sa auda de aceasta varianta! Mai ales pentru ca Turcu nu ar fugi cu mana goala: Zicu, Lobont, Torje sau Pekaric ar putea pleca de la Dinamo odata cu Turcu, omul care le plateste salariile.

"Nu inseamna ca daca da bani are voie sa spuna orice. E un om sufletist si avem nevoie de el la Dinamo. Nu se pune problema sa plece", spune Borcea in ProSport.

"A spus ca, daca era singur la Dinamo, dadea meciul Stelei! Ce declaratie e asta? Gata! Trebuie sa se opreasca", mai spune Borcea in ProSport. Razboiul lui Turcu cu fanii dinamovisti a fost scanteia care a aprins marea batalie intre actionari. Borcea a refuzat sa-i ia apararea lui Turcu.

"E prietenul meu, dar ce face este total gresit. Nu e posibil sa le arati semne obscene suporterilor", a mai spus Borcea, care s-a suparat pe Turcu si pentru ca le-a cerut oamenilor de la Cluj sa defileze in alb-rosu in cazul unui succes al lui Dinamo in marele derby.

Modifică setările cookies