Liga 1

Piturca il DISTRUGE pe Becali dupa ce a schimbat numele clubului. Argaseala si Meme nu au scapat nici ei!

Reactie dura a lui Piturca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2017, 18:30
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2017, 18:47

Gigi Becali a schimbati astazi numele clubului la Registrul Comertului, transformand Steaua Bucuresti in FCSB. Decizia a venit ca urmare a scandalului brandului Steaua cu CSA.

In urma schimbarii de nume, Becali a fost atacat de Victor Piturca, unul dintre principalii sustinatori ai proiectului de la CSA. Fostul selectioner este in conflict cu Becali de cand patronul Stelei l-a dat afara ultima data de la Steaua, cei doi ajungand la un momentdat chiar la insulte personale.

Piturca a luat la tinta toata conducerea Stelei, de la Becali la Argaseala si Mihai Stoica, spunand ca acestia nu au stiut sa managerieze clubul Steaua, la fel cum nu vor sti sa o faca nici cu FCSB. Mai mult, Piturca cere retrogradarea Stelei din Liga I si excluderea din Europa.

"Sa-mi spuneti si mie ce inseamna FCSB? De la ce vine FCSB? Aceasta echipa FCSB nu stiu cum a promovat in prima liga. Putem vorbi la infinit, dar asta e situatia reala. Cred ca aceasta schimbare de nume va avea repercursiuni imediate asupra clubului lui Gigi Becali.

Una e sa te numesti Steaua Bucuresti si alta e.... O echipa, nici nu stiu cum se numeste. Sigur ca cei care conduc clubul nu isi dau seama ce a insemnat sa conduca Steaua, nu vor sti nici ce va insemna sa conduca o echipa cu acest nume. Si asta s-a vazut in ultimul timp. Vin 100 de spectatori la meciuri.

Ar trebui sa se simta aceste schimbari si pe plan european. Una era Steaua cu toate trofeele castigate, alta e aceasta echipa anonima pe care nu o cunoaste nimeni. In viitorul apropiat probabil va trai tot din numele fostului club. O perioada se va confunda aceasta echipa anonima, in strainatate, cu numele Stelei. Cei din fotbalul romanesc ar trebui sa se gandeasca bine. Acest club Steaua Bucuresti a fost luat ilegal din prima liga", a spus Piturca pentru Dolce.

Modifică setările cookies