Superliga

Piturca a facut lista "de rezerva"! Are patru variante pentru inlocuirea lui Tamas, trei pentru Marica! Vezi cine sunt jucatorii

Victor Piturca a vorbit la Sptfm despre situatia la nationala, inainte de meciurile cu Ungaria si Finlanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 17:04
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 17:15

Victor Piturca se pregateste de meciurile cu Ungaria si Finlanda, pentru calificarea la Euro 2016.

Selectionerul are doua probleme pe care trebuie sa le rezolve rapid. Accidentarea lui Tamas, care va sta jumatate de an pe bara dupa ce si-a rupt ligamentele, si suspendarea lui Marica, cel care a luat rosu la Atena, in meciul cu Grecia, si care va lipsi o etapa, cu Ungaria.

Piturca a facut si lista jucatorilor care se bat pe cele doua posturi:

"Situatia lui Tamas m-a surprins, dar pentru mine conteaza mai mult accidentarea lui. Nationala avea nevoie de el, va sta cel putin sase luni. Avem variantele Luchin, Papp, Chiriches, Manea, vedem pana la ora jocului. In locul lui Marica in primul meci avem 3-4 atacanti destul de valorosi. Keseru e intr-o forma deosebita, Rusescu a revenit si el si a marcat, Bogdan Stancu e si el varf, poate juca.", a spus Victor Piturca.

Acesta i-a transmis un mesaj si lui Mutu, cel care a plecat in India: "Mutu nu era in vederile mele, nici nu mai era la standardul fotbalistic pentru nationala. Ii doresc succes in India", a spus Piti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!