Pintilii, indragostit de nationala. S-a dus din nou la Mogosoaia, desi e in carje. Cand incepe recuperarea

Pintilii, indragostit de nationala. S-a dus din nou la Mogosoaia, desi e in carje. Cand incepe recuperarea

Pintilii a fost operat si e out de la Steaua si de la nationala in urmatoarele luni.

Mijlocasul spune ca n-a mai avut niciodata in cariera o problema medicala care sa-l tina asa mult departe de teren. In ultimele zile a incercat sa-si tina timpul ocupat cu vizite in cantonamentul nationalei de la Mogosoaia. Anunta ca va renunta la carje si va incepe recuperarea la inceputul saptamanii viitoare. Medicii i-au anuntat initial o absenta de 4 luni, insa Pintilii e convins ca va depasi chiar si cele mai optimiste estimari si va intra mult mai repede in planurile lui Reghe.

"Am aflat ca s-a accidentat finul meu, Vlad Chiriches. M-am dus sa imi iau la revedere de la el, pleaca in Italia. Uite ca ma avut ghinion amandoi. Eu cu tendonul, el cu cartilajul. E destul de rau si pentru el. Imi pare rau, stiuc at de mult isi dorea sa joace. Asa e viata, nu poti sa alegi momentele astea

Noi eram colegi de camera la nationala. Uite ca am ajuns aici, camera noastra s-a accidentat. Merg la Mogosoaia si pentru ca mi-e dor de baieti, de fotbal, de echipa nationala. Pana acum n-am avut parte de vreo operatie, de o accidentare care sa ma tina asa mult departe de gazon. Abia astept sa scap de carjele astea, intr-o zi-doua sper sa scap de carje si sa incep recuperarea", a spus Pintilii.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies