Astra Giurgiu Ioan Niculae Steaua Superliga

Pierzi un meci: minus 25% din salariu! Schema prin care jucatorii unei echipe din Liga 1 vor aduce bani de ACASA ca sa joace! :)

►Tragerile la sorti pentru optimi, luni 16:00, in direct la Sport.ro! Bate Cupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Octombrie 2013, 10:02
Data actualizarii: Duminica 06 Octombrie 2013, 10:02

Astra Giurgiu a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-3, motiv pentru care patronul Ioan Niculae s-a enervat teribil:

"Problema nu e de trecutul supararii mele, ci faptul ca nu trece gripa acuta de joc a echipei. Vi se parea ca sunt eu prea exigent si v-am spus ca simteam bine pulsul echipei si ca e totul dezogranizat, e confuzie totala. Nici macar determinare, rautatea de a juca fotbal. Nici macar asta nu mai au. Nu mai vorbesc de scheme tactice la antrenament. O sa le tai 25 % din salariu la toti", a spus patronul la Dolce.

Seful celor de la Astra este recunoscut pentru masurile extreme pe care le ia la echipa, cat si pentru acuzatiile pe care le aduce de cate ori echipa sa pierde meciuri.

Chiar si asa, Astra este acum pe locul trei in clasament, la egalitate cu Petrolul si cu trei puncte mai putin decat Steaua, echipa care are totusi un meci mai putin jucat.

Modifică setările cookies