Petrolul se transforma intr-un GIGANT: sponsor URIAS la OZN Arena! Ce jucatori au transferat ploiestenii din Olanda!

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 16:22

	Petrolul se transforma intr-un GIGANT: sponsor URIAS la OZN Arena! Ce jucatori au transferat ploiestenii din Olanda!

► Marti 21:45, Fulham – Norwich si miercuri 22:10, City – Blackburn! IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: FA CUP. Religia Fotbal!

Petrolul se transforma treptat intr-un club gigant! Dupa transferul lui Mutu si negocierile cu Zicu, patronul echipei anunta venirea unui sponsor important la Ploiesti. Este vorba de gigantul german din industria auto Opel, care a sponsorizat in trecut Bayern sau Milan. 

"Pot sa anunt cu voce tare, dupa doi ani de conducere, cu super-fotbalisti la echipa, cu trofeu castigat, cu altele , cu OPEL sponsor principal din retur: veniti, fratilor, sa va bucurati de echipa Petrolul Ploiesti cu mine, fara mine, cu orasul, cu fanii", a declarat Dan Capra pentru cotidianul Telegrama.

Patronul ploiestenilor a vorbit si despre transferurile din aceasta pauza de iarna. 

"Ne vom desparti de 3-4 jucatori, asta este sigur, tot atatia urmand a sosi! Tot ce va pot spune este ca doi din trei sunt fotbalisti cu nume, demni de echipa Petrolul! Nu, nu este niciun Zicu sau alte prostii pe care le-am lecturat in vacanta! Nimic din cele afirmate in ultima saptamana nu corespunde realitatii: nici cu Alcenat, nici cu Guilherme la Steaua sau Hamza ori Boudjemaa in Franta! Iar Hamza, se stie, cineva, se stie foarte bine cine, vrea sa ne forteze mana ca sa-i creasca cota jucatorului! Acum, pe logica, daca va sosi o oferta de nerefuzat pentru el, noi nu ne vom opune plecarii! Ce sa faci cu un fotbalist al carui gand este mereu la bani?" a mai spus presedintele prahovenilor.

Petrolul a batut palma deja cu doi jucatori din Olanda, care vor sosi insa din vara la Ploiesti. Patrick N'Koyi (24 de ani) si olandezul Gevaro Napomuceno (21 de ani) vor lasa Fortuna Sittard pentru Ozn Arena, anunta stiridesport.ro.
 

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies