Petrolul, inca doua lovituri: "Vin jucatori de valoare!" Obiectivele pentru acest sezon, intoarse ca la Ploiesti: "Vrem EVENTUL!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 18:45

	Petrolul, inca doua lovituri: "Vin jucatori de valoare!" Obiectivele pentru acest sezon, intoarse ca la Ploiesti: "Vrem EVENTUL!"

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Petrolul nu a incheiat campania de achizitii. Plecarile lui Benga si Dore i-au facut pe oficiali sa se gandeasca la noi mutari pe piata transferurilor.

Ploiestenii vor mai transfera un fundas central si un atacant.

"Benga si Dore sunt plecati de la echipa, in cursul zilei de azi s-ar putea face mutarile. In cazul lui Hamza nu este nimic concret. Exista interes din partea mai multor cluburi, dar nu e rezolvat nimic.

"Da, mai aducem jucatori. Nu stiu cat de mari vor fi loviturile, dar cu siguranta vorbim despre jucatori de valoare, care ne vor ajuta pe posturile de pe care au plecat cei doi. Deocamdata nu pot sa va spun nimic despre ei, nici daca joaca in campionatul nostru sau nu.", a declarat patronul Dan Capra la DigiSport.

Oficialul Petrolului a vorbit si despre asteptarile pe care le are de la acest sezon: "Nu stiu daca avem sanse mai mari ca Steaua, dar avem sansa noastra. Teoretic, devine obligatoriu sa luam un trofeu dupa aceste investitii. Ma gandesc si la event, din ce in ce mai des. De aia am facut si aceste eforturi financiare. Cred ca sunt sanse, ni le vom juca."

"In ceea ce priveste vanzarile de tricouri ale lui Mutu, lucrurile merg bine, chiar spre foarte bine. Lucrurile se misca din acest punct de vedere.", a mai spus patronul Petrolului.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies