Petrolul a transferat azi un jucator de la Udinese! Se pregatesc de pleacarea lui Guilherme? Vezi unde a mai jucat francezul

Petrolul a transferat azi un jucator de la Udinese! Se pregatesc de pleacarea lui Guilherme? Vezi unde a mai jucat francezul

Petrolul Ploiesti anunta ca astazi a ajuns la un acord cu Udinese pentruun fundas stanga francez.

In varsta de 25 de ani, Jean-Alain Fanchone evolueaza pe postul de fundas stanga si a semnat cu Petrolul un contract valabil in urmatoarele 3 sezoane.

Nascut pe 22 septembrie 1988, la Mulhouse, Jean-Alain a inceput fotbalul la RC Strasbourg, unde a activat timp de aproape un deceniu, in perioada 2003-2012, ultimii 4 ani la echipa de seniori, pentru ca in stagiunea 2010-2011 sa joace aproape 30 de meciuri in Ligue 1, in tricoul lui Arles-Avignon.

Dupa ce a parafat un angajament cu Udinese, in 2011, fostul international de juniori a fost imprumutat la Watford, dupa care a ajuns la Olympique Nimes, formatie unde jucatorul de 1,76 metri si 71 de kilograme a evoluat constant in banda stanga a defensivei.

”Am negociat cu Udinese timp de o luna si ne bucuram ca am realizat acest transfer. Fanchone este un jucator cu o viteza si tehnica foate bune, dar si cu experienta, acumulata mai ales in sezonul in care in a evoluat din Ligue 1”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, managerul sportiv Marius Nicolae.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies