Petrescu, SCOS din minti de amanarea campionatului! Isi bate joc de CIRCUL de la Sibiu - Steaua: "Ce gheata a fost? Mai vedeti meciul o data. Iarba e verde!"

Dan Petrescu ar fi vrut ca prima etapa din playoff sa se joace dupa programul stabilit initial.

Petrescu e suparat rau pe sefii LPF. Crede ca nu exista niciun motiv real pentru amanarea etapei. Super Dan e de acord cu varianta arbitrilor straini, insa cere brigazi din campionate puternice ale Europei.

"Normal era ca etapa sa fie programata. E o decizie incredibila. Venea arbitrul, vedea ce se intampla si gata. Daca erau terenuri unde nu se putea juca, nicio problema. Nu itneleg de ce a trebuit sa oprim, ne dezavantajeaza aceasta situatie. Si-au programat toti meciurile cum au vrut, cand au vrut. Trebuia sa jucam sambata, acum jucam vineri. Nu inteleg de ce a fost amanat meciul lui CFR Cluj, nu inteleg. A fost gheata la Sibiu? Pai, gheata e alba. Terenul era verde! Haideti sa fim seriosi. Ati vazut la noi ce teren era? Teren de fotbal. Nu exista nicio justificare pentru care noi n-am jucat azi in campionat. Ma interesa sa jucam fotbal cum a fost programat. Acum nu mai vreau sa jucam noi etapa viitoare, na. Ma asculta pe mine cineva?

Le-am zis conducatorilor mei ca vreau arbitri straini, nicio problema. Cum vor adversarii, asa vreau si eu. Dar vreau ca arbitrii care vin sa fie dintr-o tara cu un fotbal puternic. Ai nostri nu sunt mai prosti ca altii. Clubul nostru o sa faca exact ce vrea adversarul", a spus Petrescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies