Liga 1

VIDEO Petrescu i-a șocat și pe foștii colegi, după ce a cerut două penalty-uri într-un meci caritabil: ”Am crezut că e glumă”

Dan Petrescu i-a șocat și pe foștii săi colegi de la națională cu declarațiile date după amicalul caritabil cu Dinamo Kiev, încheiat la egalitate, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 10:57
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 11:04

Antrenorul CFR-ului s-a legat de arbitrajul lui Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, care le-ar fi refuzat ardelenilor două penalty-uri. Basarab Panduru a crezut, inițial, că Dan Petrescu a glumit la conferința de presă, dar apoi s-a răzgândit.

„Eu am crezut că e glumă. Am citit știrea și am crezut că a glumit. Am zis să văd și mimica. El e foarte serios, chiar credea în ce a zis. O iau ca pe o glumă în continuare. Nu poți să zici ce ai zis... 

  • Dan Petrescu

Aici vorbim de un meci amical. Ce contează cine arbitra? Ce treabă aveai că n-a dat penalty? Noi îl cunoaștem de mult pe Dan Petrescu, dar ca să vorbești așa nu e OK. O avea vreo strategie, dar mie nu mi se pare nicio strategie. N-a fost deloc inspirat!”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

VIDEO Declarațiile lui Dan Petrescu după CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0

„Am avut și două-trei penalty-uri, dar penalty-uri n-am mai primit nici în amicale, nici în oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum. Următorul meci vine sora lui Kovacs și după aia fata lui Kovacs sau băiatul. Și uite așa o continuăm... ok, e meci amical, dar dacă e penalty, dă, mă, băiatule, că a fost clar, două au fost! 

Nu înțeleg cum poate să fie trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40. N-ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări”, a spus Petrescu.

Pentru CFR urmează acum meciul cu FC Voluntari, programat duminică, de la ora 19:00, în runda a șasea din play-off. Ardelenii păstrează două puncte avans față de a doua clasată, FCSB.

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, va disputa alte două meciuri caritabile la finalul acestei luni, cu Borussia Dortmund (26 aprilie) și Dinamo Zagreb (28 aprilie).

Modifică setările cookies