PENTRU ASTA plateste Steaua MILIONUL de euro in fiecare an! Imagini INCREDIBILE surprinse in Ghencea. Situatie UNICA in Liga I

Steaua Ghencea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Februarie 2015, 19:36
Data actualizarii: Luni 23 Februarie 2015, 20:02

Stelistii au amenintat ca nu mai vin la meciuri dupa scandalul dintre clubul lui Becali si Armata. Ministerul Apararii a amenintat ca-si face echipa pentru a pune presiune pe FC Steaua, insa Becali nu da semne ca are de gand sa plateasca.

Numele, palmaresul, sigla si culorile alcatuiesc pachetul bonus pe care CSA i-l promite lui Becali. Relatia dintre cele doua cluburi, existenta in prezent doar in contractul pentru baza din Ghencea, are sanse mici sa se extinda in conditiile de forta din prezent.

Armata are in intretinere stadionul si baza pe care le foloseste Steaua. Supravegheaza degradarea continua a arenei, la preturi uriase! FC Steaua plateste chirie nu mai putin de 30 000 de euro pentru fiecare joc pe teren propriu si 25 000 ca sa se antreneze in Ghencea! In schimb, primeste un gazon departe de standardele de calitate europeana si facilitati in care tot ea a investit.

Spectatorii au si ei motive serioase sa prefere confortul locuintelor proprii in locul prezentei la stadion. Scaunele sunt intr-o stare jalnica, mobile si permanent cauzatoare de rani, in timp ce scarile de acces au gauri in beton si sunt un pericol permanent pentru suporteri!

Milionul de euro anuntat initial pentru a face pace intre Steuaa si Armata ar suplimenta veniturile anuale pe care CSA le are deja de la clubul de fotbal. Mai mult de un milion intra deja pe parcursul a 12 luni in contul CSA numai din contractul pentru baza sportiva! Bancile de rezerva, care inca mai pastreaza culorile originale, sunt singurele care amintesc de perioada in care Steaua juca meciuri de Liga in Ghencea. Si ele reprezinta o investitie facuta tot de Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!