Peluza stadionul Gloria Bistrita, scoasa la licitatie! Cat trebuie sa platesti sa iti cumperi 2151 de locuri pe un stadion

Autor: Sport.ro
Joi 30 Septembrie 2010, 15:24

	Peluza stadionul Gloria Bistrita, scoasa la licitatie! Cat trebuie sa platesti sa iti cumperi 2151 de locuri pe un stadion

Licitatia pentru vanzarea peluzei clubului Gloria Bistrita pe care a fost pus sechestru din cauza datoriilor pe care acesta le are fata de bugetul de stat a fost amanata, joi, din lipsa de oferte,

Administratia Finantelor Publice (AFP) Bistrita, autoritatea care a organizat licitatia, a anuntat, joi, ca nimeni nu a cumparat caietul de sarcini, motiv pentru care licitatia nu s-a putut tine joi, la ora 12.00, asa cum se anuntase initial.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), statul a cerut 1,17 milioane de lei plus TVA pentru peluza stadionului ACF Gloria 1922 Bistrita construita din fundatii izolate sub stalpi din beton armat, gradene si plansee din beton armat.

Capacitatea peluzei este de 2.151 scaune, incaparile de sub peluza in suprafata de 322,50 de metri patrati sunt executate din pereti din zidarie din blocuri de beton, cu finisaje specifice cladirilor sportive, cu utilitati: iluminat electric, apa, instalatii de incalzire centrala.

Pentru pasarela de acces la peluza, ANAF a cerut 33.200 de lei plus TVA. Aceasta are o lungime de 21 de metri si 3,5 metri latime si este construita din profile laminate cu calea de circulatie din placi de beton.

Potrivit AFP Bistrita, licitatia va fi reluata in mai putin de 30 de zile. Cei care doresc sa participe trebuie sa cumpere caietul de sarcini si sa achite o garantie in valoare de 10 la suta din valoarea bunului licitat.

AFP este dispusa sa vanda separat peluza si pasarela de acces.

Primul stadion al orasului Bistrita a fost improvizat pe un fost aerodrom militar, dupa anul 1920. In 1929, conducerea clubului Gloria a facut demersurile necesare pentru inchirierea si amenajarea arenei sportive de langa uzina electrica. In data de 29 mai 1930, a fost inaugurat stadionul, in cadrul unui eveniment care a cuprins un meci de fotbal intre Gloria si echipa liceului din Nasaud, dar si concursuri sportive.

In 18 decembrie 2008, ACF Gloria 1922 Bistrita si-a omologat si inaugurat stadionul dupa lucrarile de modernizare facute pentru ca arena sa corespunda exigentelor Manualului de Licentiere al Federatiei Romane de Fotbal.

ANAF a pus sechestru pe bunurile clubului Gloria Bistrita din cauza datoriilor la bugetul de stat care se ridica la peste un milion de lei.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: cfgloria.ro

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies