PANICA la Rapid: "L-am sunat pe Copos, dar nu mai raspunde! Mai vinde, oare?!" Cum a vrut sa-i dea TEAPA nea' George lui Cristescu!

Copos si Cristescu urmau sa semneze actele de cedare/primire a Rapidulul in ziua de luni, 17 iunie. Insa totul s-a complicat acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2013, 20:55
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2013, 20:57

Sunat la emisiunea "Ora Exacta in Sport", la Sport.ro, Nicolae Cristescu si-a aratat nemultumirea fata de practicile lui Copos:

"Venea mereu cu lucruri noi, in fiecare zi aparea altceva. Exista varianta sa luam un loc, sa cumparam un loc din diviziile secunde, care se va numi Rapid 1923 si va juca in Giulesti. Copos venea de fiecare data cu noutati, ceea ce noi nici nu puteam sa verificam, doar ce zicea el.

A doua zi, Copos a inregistrat a doua zi la OSIM aceasta marca. Tot dansul ne-a zis ca vrea sa protejeze marca, nu de altceva. Chiar mi-a zis ca e treaba mea daca nu am deschis ochii, sa inregistrez eu primul :)

Totusi, Copos mi-a zis ca ne da noua marca aceasta inregistrata. Mi-a zis ca vrea sa mai amanam putin, cand a aflat de acei americani, a zis el ca va lua mai mult de ei, numai ca nu existau in realitate...

Avem o problema cu Herea, ca daca pleaca, eu trebuie sa-i dau lui Iacov imediat 500.000 de euro. Voi mai negocia cu el suma, este prietenul meu.

Asemenea surprize nu sunt deloc amuzante, ma ingrozesc de ceea ce mai apare pe parcurs, am lucrat pana la ora 4 dimineata cu avocatii. L-am sunat pe Copos, dar nu-mi mai raspunde. Nu mai inteleg nimic, nici nu mai stiu daca maine ne mai vedem la ora 10.00, sa semnam.

Nu am idee ce vom face de acum inainte, daca nu rezolvam maine, cum vom mai plati noi salariile, ca legal, eu nu am voie sa dau bani", a spus Cristescu.


Modifică setările cookies