Liga 1

Lectie de negocieri marca George Copos! INCREDIBIL! Si-a luat TEAPA incercand sa vanda Rapidul dupa ce i l-a dat lui Cristescu!

► Luni de la 10 dimineata, IN DIRECT de la Tribunal: Gigi cere schimbare! Vrea intrerupere 3 luni, ai toate reactiile la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2013, 17:06
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2013, 17:06

George Copos nu se dezminte! S-a inteles cu Nicolae Cristescu pentru cedarea Rapidului, dar a incercat sa vanda clubul apoi si unor americani. Nu stia ca isi ia o mare teapa de la niste jurnalisti, scrie Romania TV!

Copos a iesit saptamana trecuta de la negocierile cu Cristescu si a anuntat ca a cedat clubul! Noul patron a vorbit despre viitorul clubului si le-a promis suporterilor ca il readuce acolo unde ii este locul.

Dar in paralel, Copos a incercat sa vanda Rapidul unui grup de investitori americani pentru 14 milioane de euro! Prima data a fost contactat de jurnalisti, dar apoi  a revenit si i-a sunat.

 "Copos, buna ziua! Trebuie sa veniti foate repede pina aici, pentru ca noi sintem destul de avansati in discutii cu un grup. Activele, ce active are clubul acum, sint circa 10 milioane de euro activele. Obligatiile, datoriile care sint la ora actuala, sint in jur de 3 milioane de euro si ceva, in 4 ani de zile, deci 3,9 milioane de euro. In patru ani"
, le-a spus Copos la telefon jurnalistilor Romania TV.

 "Are active de vreo 5-6 milioane de euro, inclusiv insemnele. Sint de nepretuit insemnele si traditia unui club care are 90 de ani vechime. Oamenii trebuie sa vina cu o jumatate de milion de euro acum! O jumatate de milion de euro acum si dupa aia, alte doua milioane si jumatate, banuiesc, in cam 3 ani de zile", a adaugat patronul Rapidului.

"Nici un risc! Nici un risc! Nici un risc! Daca o preluati intr-o saptamina, nici un risc. Din contra, intr-un an de zile puteti sa intrati in prima liga si dupa aceea mergeti in Europa League peste un an de zile, daca aveti echipa buna. Va rog sa veniti la noi la sediu", a adaugat Copos.


Modifică setările cookies