Panduru a spus numele echipelor care pot retrograda direct din Liga 1: "Sunt unii jucători care doar încurcă acolo!"

Basarab Panduru Chindia Targoviste CS Mioveni U Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 10:55
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 10:53

Basarab Panduru a analizat lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 1, după ce "lanterna roșie" CS Mioveni a învins Petrolul, scor 1-0.

Panduru s-a întrebat în cadrul unei emisiuni de la Orange Sport care ar putea fi cele două echipe din Liga 1 direct retrogradate Fostul internațional a trecut-o pe această listă pe ultima clasată CS Mioveni, iar în privința celei de-a doua a oscilat între U Cluj, Chindia și UTA.

Panduru a spus numele echipelor care pot retrograda direct din Liga 1

În ceea ce o privește pe Universitatea Cluj, Basarab Panduru este de părere că Ioan Ovidiu Sabău are în lot "unii jucători care doar încurcă", în timp ce despre Chindia Târgoviște și UTA Arad spune că nu știe la ce să se aștepte.

"Cine ți se pare că ar putea să termine la sfârșitul campionatului pe ultimele două locuri? Ok, e foarte greu, dar ce lot, ce antrenor, ce atmosferă, cum joacă acasă, afară... cu toate lucrurile astea luate, care crezi că ar fi?

Da, pe Mioveni nu ai cum să nu o pui acolo. Să aibă 6 victorii la rând se poate, dar nu e ușor. Trebuie să o bagi acolo.

UTA crezi că? U Cluj are lot bun? Mi se pare că la U Cluj sunt jucători cu experiență, gen Chipciu și Miron, dar sunt și unii care doar încurcă. La UTA, nu știu. Prea de la începutul campionatului e așa... nu știu care e traseul. Nici de Chindia nu se mai știe nimic, care începuse foarte bine, după care a avut 6-7 meciuri fără victorie. E o mare problemă acolo", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cum arată acum clasamentul din Liga 1 în zona retrogradării

  • ...
  • 10. FC Botoșani - 24p
  • 11. FC U Craiova - 23p
  • 12. FC Argeș - 23p
  • 13. U Cluj - 22p
  • 14. Chindia Târgoviște - 21p
  • 15. UTA Arad - 19p
  • 16. CS Mioveni - 12p 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!