Pandurii, langa Real Madrid, Barcelona si Bayern. Echipa gorjeana, parte a unuia dintre cele mai importante grupuri europene: "E o onoare"

Pandurii, langa Real Madrid, Barcelona si Bayern. Echipa gorjeana, parte a unuia dintre cele mai importante grupuri europene: "E o onoare"

Clubul Pandurii Targu Jiu este, incepand din aceasta vara, membru al European Club Association, grup condus de Karl-Heinz Rummenigge si format din 214 formatii de pe continent.

European Club Association, cel mai mare grup de initiativa al cluburilor de pe continent, are un nou membru. Pandurii Targu Jiu a aderat la ECA, organizatie care militeaza pentru crearea unui fenomen "mai democratic, care sa reflecte intr-adevar rolul cluburilor in fotbal".

Fostul grup G-14, format din marile puteri ale fotbalului european, si-a schimbat politica in 2008, astfel ca acum are 214 membri activi.

ECA colaboreaza cu FIFPro si UEFA pentru stabilirea desfasurarii in cele mai bune conditii a fenomenului.

Din Romania, Steaua era pana acum singurul membru permanent al ECA.

"Suntem onorati ca, incepand din aceasta vara, am devenit membri ai acestui for extrem de important al fotbalului european. Pandurii Targu Jiu va profita la maximum de aceasta oportunitate si sper ca in vara sa inauguram stadionul cu un meci de cupa europeana.

De asemenea, este o satisfactie personala speciala sa fiu alaturi de cei mai importanti presedinti din fotbalul mondial. Am participat la cateva astfel de actiuni in utlimii ani si de fiecare data sunt mai bogat profesional, incepand de la segmentul centrelor de copii si juniori si pana la administrarea unui club care aspira la cupele europene", a spus Narcis Raducan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies