Pandurii face primul transfer de 1 milion al verii! Hora are oferte din Polonia, Turcia si China

Pandurii face primul transfer de 1 milion al verii! Hora are oferte din Polonia, Turcia si China

Lech Poznan da prea putin pe Hora. Pandurii spera sa obtina cel putin 1 milion de euro in schimbul golgeterului din Liga I.

Cele 19 goluri marcate in acest sezon i-au crescut mult cota lui Hora. Presedintele de la Pandurii, Narcis Raducan, explica de ce vrea sa-l cedeze inca de acum pe atacant, fara sa mai astepte eventuala sa participare la Euro.

"Vrem sa-l vindem pe Hora pentru ca avem nevoie de bani si vrem sa facem asta inainte de Euro. Nu putem risca. In primul rand, nu stim sigur daca Hora va fi convocat. Apoi, in cazul in care va juca, poate face o figura frumoasa acolo, insa ar fi prea tarziu. Pe noi ne-ar debloca o anumita suma acum. Am cerut mai mult de un milion de euro ca sa avem de unde scadea.

Probabil vom obtine in jur de un milion de euro. Sunt discutii cu 3-4 echipe, mai este si oferta polonezilor de la Poznan. Propunerea lor e insuficienta. Mai e si ceva din China. In iarna, cand am putut sa-l dam in Turcia, ne-a refuzat. A spus ca vrea sa castige titlul de golgeter, sa lupte cu Pandurii pentru un loc de Europa si noi am apreciat asta. E randul nostru sa-i intoarcem favorul", a spus Raducan la Digisport.

Citeste si:Ioan Hora
VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul a semnat ordinul de înființare a comisiei pentru verificarea modului de raportare a deceselor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies