Pancu tine cu dintii de contractul cu Voluntari! Decizia incredibila dupa ce a fost dat afara de Ganea: a plecat in cantonament cu juniorii! "E o experienta interesanta"

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Februarie 2016, 12:27

	Pancu tine cu dintii de contractul cu Voluntari! Decizia incredibila dupa ce a fost dat afara de Ganea: a plecat in cantonament cu juniorii! "E o experienta interesanta"

"Pancu a fost exclus din lot, nu ma mai interseaza acest jucator", a anuntat Ionel Ganea la sfarsitul saptamanii trecute. Pancu vrea cu orice pret sa ramana la club.

Daniel Pancu tine cu dintii de contractul cu FC Voluntari. Chiar daca antrenorul Ionel Ganea l-a anuntat pe Pancu ca nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei, atacantul de 38 de ani vrea cu orice pret sa ramana in club.

Pancu s-a 'lipit' de lotul de juniori, cu care a plecat astazi in cantonamentul din Antalya.

"E o perioada care imi va prinde bine, sunt zece zile, sunt meciuri amicale pe care la Bucuresti nu le puteam organiza. Acum e o experienta interesanta, inedita, pentru ca e placut ca ma aflu printre atatia tineri, sa ma antrenez alaturi de ei si joc cu ei."

"Cu majoritatea am mai fost si in primul cantonament, sunt jucatori de perspectiva, jucatori de viitor si sper ca dupa aceste zile petrecute impreuna cu mine sa ramana cu o amintire cat mai placuta si sa fiu un exemplu pentru ei, pentru ca asa e normal."

"Cu siguranta ca voi ramane la Voluntari, din moment ce acum merg sa ma pregatesc. Va dati seama ca am de gand sa raman. Problema mea e sa fiu pregatit in orice moment", a spus Pancu la plecarea din tara.

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies