Reactia lui Pancu atunci cand a auzit ca Gabi Tamas va fi noul jucator al Stelei:

Autor: Sport.ro
Joi 15 Ianuarie 2015, 11:20

Pancu a facut astazi vizita medicala.

Daniel Pancu s-a declarat surprins de alegerea lui Gabi Tamas, care este la cateva ore de a-si pune semnatura pe contractul cu Steaua. DETALII AICI

"E o surpriza cu Gabi la Steaua, pentru ca eu ii stiu sentimentele fata de aceasta echipa. Dar e alegerea lui, e profesionist si stie ce face. Si eu am avut de ales de vreo trei ori si stiti foarte bine cum am procedat", a declarat Daniel Pancu.

Capitanul Rapidului este increzator ca situatia clubului din Giulesti se va imbunatati dupa campania de transferuri din aceasta iarna.

"In domnul Dinu Gheorghe am avut incredere mereu, sunt convins ca si acum lucrurile vor sta bine. Sunt garantii ca vor mai veni jucatori. La numar, ar fi usor, dar important e sa vina jucatori de valoare, de experienta, pentru ca vom avea un retur foarte, foarte greu."

"Eu as fi foarte multumit daca i-as avea alaturi de mine pe Daniel Niculae si pe Sapunaru. Sapunaru a si fost la antrenament ieri... cu Nico am mai vorbit, asteapta si el un semn. Nu cred ca se pune problema de bani cand vorbesti de doi rapidisti foarte mari, asa cum sunt ei. Grigore asteapta sa rezilieze contractul cu Apolon, apoi probabil va veni si el.", a mai spus Pancu.

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies