Duminica 01 Aprilie 2018, 13:54

Fostul jucator al CFR-ului se lupta sa traiasca dupa ce a cazut de la etajul 3 al hotelului. Anunt cutramurator in aceasta dimineata. In ce stare e acum


	Fostul jucator al CFR-ului se lupta sa traiasca dupa ce a cazut de la etajul 3 al hotelului. Anunt cutramurator in aceasta dimineata. In ce stare e acum

Pelayo Novo, fostul jucator al lui CFR Cluj, a fost operat aseara, iar medicii sunt rezervati in privinta recuperarii sale.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mijlocasul a cazut de la etajul al 3-lea al hotelului unde era cazat alaturi de colegii sai de la Albacete. Clubul a prezentat incidentul drept un accident.

Pelayo a fost transportat de urgenta la un spital din Zaragoza. Aseara tarziu a fost supus unei interventii chirurgicale complexe. Prognosticul medicilor este rezervat, desi initial presa din Spania anunta ca viata nu i-a fost pusa in pericol.

Accidentul s-a produs ieri dimineata, in jurul orei 11:30, in timp ce fotbalistul vorbea la telefon sprijinit de o bara la etajul al 3-lea al hotelului Abba din Huesca.

Meciul dintre Huesca si Albacete a fost amanat, dupa ce colegii lui Pelayo au anuntat ca sunt in stare de soc si nu pot sa intre pe teren.

Pelayo a fost in lotul cu care CFR a inceput sezonul, dar si-a reziliat contractul dupa numai o luna si a semant cu Albacete.

Citeste si:
BREXIT: Marea Britanie, pregătită să accepte un acord după modelul celui dintre UE și Canada