Oltenii, scoși din lupta la titlu: „Nu au niciun jucător de valoare!” Mihai Rotaru, criticat: „Nu ești businessman sau ești fricos!” 

Universitatea Craiova CSU Craiova Dumitru Dragomir Mihai Rotaru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 14:53
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 14:54

Universitatea Craiova nu este văzută o pretendentă la titlu pentru CFR Cluj, FCSB și Farul Constanța. 

Universitatea Craiova început cu un eșec 2023. Oltenii au pierdut primul meci din campionat, 0-1 cu FC Botoșani, și s-a distanțat la 3 puncte de FCSB și Rapid, ocupantele locurilor 4 și 5. 

Cu 9 puncte mai puțin decât liderul CFR Cluj, Dumitru Dragomir (76 ani) nu îi ia în calcul pe olteni în lupta la titlu. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Eugen Neagoe (55 ani) nu are la dispoziție un lot valoros. Mai mult, „Oracolul din Bălcești” lansează o provocare și întreabă ce fotbalist de la Universitatea Craiova poate juca la FCSB. 

„Hai, domne, lăsați-mă cu lotul bun! Poți să spui doi fotbaliști care mâine să vină să joace la Steaua? (n.r.F CSB). În locul cui să joace Baiaram la Steaua? Hai, domne! Poate să fie fotbalist bun, dar e lipsit de capacitate de efort. Poate dacă e forțat mai mult”.

Toate acestea, în condițiile în care Mihai Rotaru le-a oferit condiții excelente jucătorilor din multe puncte de vedere: „La Craiova totul este roz sau mov. Adică patron bun și cu bani mulți, primărie trăznet, care ți-a dat un stadion nemaipomenit, baza de pregătire e la nivelul Barcelonei, suporteri la nivelul Rapidului și FCSB”, a delcarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik

Totodată, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îi reproșează lui Mihai Rotaru că nu a investit sumele pe care le-a încasat pentru jucătorii pe care i-a vândut în străinătate. 

„Ai toate premizele marii performanțe, numai că nu au băgat bani în jucători de mare valoare. Un jucător pe care îl cumperi cu un milion sau două nu e de mare valoare! Nu înțelege lumea în această țară!

Tu vinzi afară un jucător cu zece milioane de euro și nu poți să iei de la Hagi de exemplu, un jucător cu trei milioane? Înseamnă că nu ești bun businessman sau ești fricos”, a mai spus Dumitru Dragomir. 

Dumitru Dragomir, în direct la Ora Exactă în Sport 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!