CSU Craiova Bogdan Bucurica Bogdan Vatajelu Gigi Multescu Liga I Superliga

Oltenii continua sa aduca intariri: a 5-a mutare facuta de Craiova. A semnat inlocuitorul lui Vatajelu

CSU Craiova a bifat al 5-a mutare perfectata in aceasta perioada. Oltenii au semnat cu un fotbalist intrat in ultimele 6 luni de contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2017, 17:18
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2017, 17:27

CSU Craiova i-a transferat in aceasta iarna pe Pedro Mingote, Radoslav Dimitrov, Alexandre Jean-Luc Barthe si Nusmir Fajic. Pe langa acestia, formatia olteana s-a inteles si cu fundasul Bogdan Bucurica, de la Concordia Chiajna.

Bucurica, in varsta de 30 de ani, a semnat cu CSU Craiova, dar se va alatura formatiei oltene abia de la vara, cand ii va expira contractul cu Chiajna.

"Am avut 3 oferte pe langa CSU, una din Romania si doua din strainatate, din Ungaria si Israel, chiar pe bani mai multi decat la Craiova. Jucatorul a zis, insa, sa opresc orice discutie cand a auzit ca e dorit de olteni. Indiferent ce va fi, Bucurica va semna cu CSU Craiova inca din aceasta iarna si se va alatura echipei la vara", a spus Florin Vulturar, agentul lui Bucurica, citat de Digisport.

Bucurica spera totusi ca ilfovenii de la Chiajna sa-l lase sa plece inca din aceasta iarna la Craiova.

"Acum, noi speram sa gasim intelegere din partea Concordiei, sa il lase inca de acum sa mearga langa Gigi Multescu pentru ca si-a facut datoria la acest club tot timpul", a mai spus impresarul.

Bucurica, 30 de ani, si-a inceput cariera profesionista in Franta, la Chatearoux. Dupa revenirea in Romania, a jucat la CFR Cluj, Gloria  Bistrita, Unirea Alba Iulia si Concordia Chiajna.

Modifică setările cookies