Inca un roman in Germania: Bucurica, la Koln!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Mai 2010, 14:04
Inca un roman in Germania: Bucurica, la Koln!

Granzii din Liga I isi pot lua adio de la unul dintre cei mai buni jucatori tineri din acest sezon. Bucurica e in discutii avansate cu FC Koln, echipa care l-a luat deja pe Ionita de la Rapid.

"Nu s-a discutat de procente la o vanzare ulterioara, dar un lucru devine cert, si anume ca jucatorul este dorit de Koln. Deocamdata suntem in faza negocierilor, urmeaza sa mai punem la punct si alte detalii", a afirmat Nicolae Lupu.

Clubul care l-a transferat si pe atacantul echipei Rapid, Alexandru Ionita, este dispus
sa achite o suma cuprinsa intre 600.000 si 800.000 de euro, in timp ce gruparea din Alba Iulia doreste sa inceapa tratativele de la un milion de euro.

Antrenorul bosniac Blaz Sliskovici, care a condus formatia ardeleana in returul Ligii I, l-a recomandat pe Bucurica la FC Koln. "Blaz il cunoaste bine pe Zvonimir Soldo, tenhicianul celor de la Koln. Au si discutat in acest sens, recomandandu-l pe Bucurica drept unul dintre cei mai buni fundasi stanga din Romania", a mentionat Lupu.

Vicepresedintele Horea Bardas a declarat, joi, ca Unirea Alba Iulia s-a despartit deja de 15 jucatori. "Au plecat pana acum de la echipa cei 8 jucatori imprumutati, S. Radoi, Kanyuka, De Sousa, Vujadinovici, Vitinha, E. Bruno, Veljovici si N. Jovanovici, iar la Fl. Dan, I. Balan, Olah, N. Varga, Cernea, R. Stancu si Baltoi s-a renuntat. In plus, Bucurica, C. Cristea si N. Stanciu sunt doriti de alte grupari, asa ca vom miza pe fotbalistii din propria pepiniera, plus alti trei-patru jucatori experimentati care sa ne ajute sa revenim cat mai repede in prima divizie", a explicat Bardas.

Oficialul a explicat ca in sezonul urmator se va miza pe serviciile antrenorilor din cadrul clubului. "Ne-am cam pacalit cu tehnicienii care au fost in sezonul trecut la echipa, Falub ne-a dus unde ne-a dus, iar inlocuirea acestuia cu Slsikovici a fost cam tardiva si sunt sigur ca cei care vor prelua conducerea administrativa a echipei vor miza pe elemente locale. Avem antrenori buni la Alba Iulia si nu ar fi exclus ca pe banca tehnica sa se afle Nelutu Popa (n.r. - seful Centrului de copii si juniori al clubului), Adrian Bichesi si Adrian Himcinschi, ultimii doi secunzi in campionatul trecut", a precizat Bardas.

Sursa: Mediafax

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT