Oltenii au planuri mari dupa ce au pulverizat-o pe Dinamo: "Putem sa mergem in Play Off si sa o lasam chiar pe Dinamo pe langa"

CSU Craiova 3-0 Dinamo | Oltenii au facut cel mai bun meci al sezonului si au zdrobit-o pe Dinamo. Sorin Cartu, fostul antrenor al Craiovei, crede ca echipa se poate lupta macar la un loc de Play Off si spune ca o poate da la o parte chiar pe Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 17:40
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 20:22

"Craiova are sanse la Play Off. Poate sa sara peste Dinamo si ASA Targu Mures. Nu au castigat doar 3 puncte, au castigat intr-un fel patru, pentru ca e important si meciul direct. Rezultatele directe conteaza extrem de mult in aceasta situatie.

La Craiova sunt jucatori de calitate. Cred si sper ca la finalul sezonului, daca va prinde un loc de Europa, Craiova sa poata evolua, asa ar fi normal.

Dar si anul trecut ni s-a promis asta si pana la urma nu ne-au lasat sa joace, ceea ce pe mine m-a frustrat. Si cred ca si pe jucatori.

Eu insist insa ca e important sa prinda Play Off-ul. Apoi vor vedea ei, poate vor face si ceva investitii in transferuri. Sigur, deocamdata e interdictia aceea, dar sa vedem.

Ma bucur pentru Nicusor Bancu, un jucator bun, care a avut un start de cariera foarte grea. A avut nevoie de mult timp pentru a trece peste acea accidentare groaznica, dar merita sa ajunga mare. Pentru el, acea accidentare a fost o mare frana, dar sper ca el sa reuseasca sa ajunga unde ii e locul, pentru ca e un fotbalist excelent", a spus Sorin Cartu, fostul antrenor al Craiovei, la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

Modifică setările cookies