Liga 1

OFICIAL: Steaua pierde un jucator, dar se poate UMPLE de bani! Oferta lui Becali pentru un jucator de nationala a fost refuzata: "Nu e transferabil"

LUDOGORETS - STEAUA, sambata ora 18.00, IN DIRECT la Sport.ro si pe www.voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Septembrie 2012, 17:12
Data actualizarii: Joi 06 Septembrie 2012, 18:13

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, a anuntat ca il va transfera definitiv pe Mihai Radut, jucatorul imprumutat la inceputul verii de echipa lui Grigoras.

Steaua ar fi vrut ca in schimbul acestui transfer sa il ia pe Maxim, mijlocasul de 22 de ani convocat de Piturca la nationala. Condescu nu este insa de acord, insa a propus o varianta care s-ar putea dovedi mai avantajoasa pentru Gigi Becali.

"Am decis sa il transferam definitiv pe Radut, iar in schimbul lui sa renuntam la procentele pe care le mai avem pentru Pintilii, Chiriches si Matei. Steaua sa isi ia gandul de la Maxim, pentru ca anul acesta nu este transferabil", a anuntat Marin Condescu la Sport.ro.

In aceste conditii, rentabilitatea cedarii lui Mihai Radut la Pandurii depinde de valoarea la care ii va aduce Steaua pe Chiriches si Pintilii, doi jucatori de pe urma carora Gigi Becali se poate alege cu bani multi.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies