Live Blog

ULTIMUL TREN PENTRU RAPID!

Documentul care a pus pe hold soarta Rapidului, UN FALS? Aurel Brihac: "Nu am semnat, aceea nu este stampila mea"

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Iulie 2016, 14:27

Dupa ce a anuntat ca exclude Rapidul din Liga I, LPF s-a razgandit - trimite cazul in tabara rivala, la FRF.

17:20 22 Jul

Scrisoarea salvatoare depusa la LPF, un fals?

Cazul Rapidului a depasit de mult nivelul maxim de absurd, dar o declaratie data astazi de lichidatorul judiciar, Aurel Brihac, ne face sa intelegem ca intotdeauna e loc de mai mult.

Pare incredibil, dar documentul depus ieri la LPF, care a pus pe hold soarta Rapidului, ar putea fi fals.

Aurel Brihac spune ca nu a imputernicit pe nimeni sa semneze acel document si ca stampila nu este a lui.

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a declarat aseara, in conferinta de presa, ca documentul este semnat de Aurel Brihac.

“Eu nu am semnat nimic, nu am folosit stampila mea. Nu am dat imputernicire, totul e facut de Azuga Waters."

"Am pus adresa de la Azuga Waters prin care imi solicita sa fac eu cererea si le-am explicat ca eu nu pot face cererea pentru ca sunt lichidatori si am facut o adresa sa raspunda comitetul creditorilor daca au constituire, o persoana din comitet, dar e o adresa, nu o imputernicire."

"Nu am facut eu comitetul. L-a facut presedinta comitetului, ea raspune pentru ilegalitatea aceasta."

- A fost facuta ilegal?

"Cu semnul intrebarii. E legal daca au aprobat membrii, dar trebuie sa depuna toate documentele la instanta, solicita instantei mai intai.", a declarat Aurel Brihac pentru ProTV.

Brihac, in ProSport: "O sa vorbesc la LPF, sa mi se prezinte si mie imputernicirea semnata de mine ca sa se depuna aceasta cerere. Eu n-am semnat nimic. Orice s-ar zice, nu veti gasi stampila si semnatura mea pe nicio hartie! Decat pe niste falsuri!“.

16:34 22 Jul

Razvan Burleanu a explicat faptul ca luni va fi doar inceputul judecarii cazului Rapid la FRF. Dupa verdictul Comisiei de Disciplina, se merge la Comisia de Recurs, apoi la TAS.

15:12 22 Jul
Conferinta Burleanu

 

Razvan Burleanu vorbeste acum intr-o conferinta de presa. 

14:22 22 Jul
Soarta Rapidului, AMANATA din nou! 

 

Incredibil! Soarta Rapidului va fi stabilita luni de Comisia de Disciplina! Meciul cu Botosani, programat luni, a fost amanat deja. 

 

Cluburile si jucatorii au decis sa dea in judecata FRF pentru regula cu un jucator U21 in echipa de start, a anuntat Florin Prunea la finalul Comitetului Executiv al FRF. 

"Luni se va intruni Comisia de Disciplina care va stabili soarta Rapidului", a dezvaluit Prunea la finalul CEx, mentionand totodata ca regula impusa de Burleanu, referitoare la obligativitatea echipelor de a avea in teren, incepand cu noul sezon, un fotbalist sub 21 de ani a ramas in picioare: "A ramas aceasta regula, Liga va actiona in instanta. Conventia dintre FRF si LPF privind noul sezon a fost semnata, dar in aceleasi conditii ca in anii trecuti".

14:20 22 Jul
ULTIMA ORA! 

 

11:51 22 Jul
Scandal la C. Ex?

 

Secretarul General al LPF, Justin Stefan, s-a prezentat la Comitetul Executiv, desi nu este membru. Potrivit Gazetei Sporturilor, acesta ar fi fost dat afara de Razvan Burleanu, care i-a reprosat ca nu are ce sa caute in cadrul sedintei. Stefan s-a plimbat pe holurile FRF, dupa care a intrat din nou in sedinta. 

10:53 22 Jul
Fanii Rapidului au venit la FRF!

 

 

 

10:26 22 Jul

Soarta Rapidului nu e singurul subiect fierbinte in ziua in care incepe noul sezon. Cluburile inca nu stiu daca sunt obligate sa foloseasca jucatori U21 in teren. 

 

 

10:17 22 Jul
SE DECIDE SOARTA RAPIDULUI! 

 

Comitetul Executiv va decide azi in regim de urgenta situatia Rapidului! Amanunte in timp real la Sport.ro de la ora 10:45 si pe www.sport.ro de la fata locului! Dupa ce a anuntat ca exclude Rapidul din Liga I, LPF s-a razgandit - trimite cazul in tabara rivala, la FRF.

"Domnul administrator judiciar al Rapidului ne-a transmis ca s-a aprobat o persoana fizica care sa faca demersurile pentru inscrierea Rapidului in Liga I.

Poate asta este minunea despre care va vorbeam dimineata. 

Procedurile urmeaza sa fie facute, dar dupa regulamentele FRF. Sesizarea va merge acum la Comisia de Disciplina a FRF, care va judeca in regim de urgenta. Aceasta decizie va putea fi ulterior atacata cu apel", a spus Iustin Stefan, juristul LPF>

"Facem apel la Comisia de Disciplina sa se intruneasca mai repede si sa judece aceasta speta, pentru ca incepe campionatul", a mai spus Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu: "Dimineata aveam o pozitie, in functie de un document de la administratorul judiciar, prezentat de domnul Iustin Stefan. Dupa-amiaza a aparut un alt document, in care administratorul judiciar si-a schimbat pozitia.

Rapidul si-a castigat dreptul pe plan sportiv si poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea juca", a spus Gino Iorgulescu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:Rapid
Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies