OFICIAL! Pandurii a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii I si dreptul de a juca in Europa

OFICIAL! Pandurii a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii I si dreptul de a juca in Europa

Vesti excelente primite astazi de Pandurii.

Narcis Raducan a anuntat ca Pandurii a primit licenta de a juca in Liga I si in Europa in sezonul viitor.

"Va comunic in mod oficial ca am primit licenta pentru a participa in sezonul viitor in Liga I si in cupele europene, e o reusita administrativa unde au pus cu totii umarul, le multumesc colegilor care s-au ocupat de doua luni de documente, de asemenea angajatilor, jucatorilor."

"Pentru ca noi sa platim toate datoriile aferente anului 2015 toata lumea a pus umarul, poate reuseam sa mai platim ceva jucatorilor dar tocmai pentru a nu avea emotii in ceea ce priveste licentierea toata lumea a fost de acord ca e prioritatea numarul unu"

"Au fost si zvonuri ca vom avea probleme, din fericire n-au fost si putem anunta suporterii ca nu exista probleme in ceea ce priveste participarea noastra anul viitor. Sigur, periodic trebuie sa transmitem situatia datoriilor catre federatie si asta nu ne scuteste de insomnii, dar cel putin pentru moment e un lucru foarte bun", a declarat Narcis Raducan.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

Părinții adoptivi ai Sorinei, în fața procurorilor Secției de Investigarea a Magistraților
BRAT