OFICIAL! Nae Manea e noul antrenor al Bistritei! Primul meci e cu Steaua!

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Octombrie 2010, 19:26

	OFICIAL! Nae Manea e noul antrenor al Bistritei! Primul meci e cu Steaua!

Nicolae Manea a fost numit, sambata, in functia de antrenor principal al echipei Gloria Bistrita, in aceeasi zi clubul incetand colaborarea cu Laurentiu Reghecampf.

"Pentru mine este ca o reintoarcere acasa, am petrecut destui ani ca jucator aici, lucru care a contat foarte mult in revenirea mea. M-am simtit foarte bine la Bistrita. Promovarea Gloriei in prima divizie, in 1990, a coincis cu prezenta mea in lot, am avut onoarea sa inscriu si primul gol al Gloriei in Liga I. Aici e ca si familia mea, sunt fosti colegi cu care am jucat, este presedintele Jean Padureanu, pe care il regasesc. Sper ca impreuna sa scoatem echipa la mal, lucrurile nu stau cum ar fi trebuit. Sper ca jucatorii sa inteleaga ca lucrurile nu au mers asa cum si-a dorit conducerea", a declarat Nicolae Manea pentru site-ul oficial al clubului.

El a mai adaugat ca, in opinia sa, Gloria este o echipa puternica, cu jucatori valorosi, in care are mare incredere. "Chiar daca am fost la Bucuresti, i-am urmarit, Gloria a fost in atentia mea mereu, rezultatele echipei nu mi-au fost indiferente. Sper ca lucrurile vor reveni la normal, iar jucatorii isi vor arata adevarata valoare. Pentru mine, niciun joc nu e usor, nu fac diferente ca intalnim azi Steaua si maine Pandurii, spre exemplu. Toate partidele sunt dificile si fiecare adversar va fi tratat cu aceeasi seriozitate. Restul depinde de jucatori, de noi cum vom pregati fiecare meci in parte. Trebuie sa acumulam cat mai multe puncte", a precizat Manea.

 

Două cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, confirmate în București
BRAT

Modifică setările cookies