OFICIAL! Dinamo a mai facut un transfer! Al patrulea camerunez din lotul lui Rednic: "Sa fiti siguri ca e un transfer bun"

OFICIAL! Dinamo a mai facut un transfer! Al patrulea camerunez din lotul lui Rednic: "Sa fiti siguri ca e un transfer bun"

Rednic a mai adus un jucator la Dinamo. 

Fundasul stanga Antonio Ghomsi (29 de ani), fost international camerunez de tineret, a semnat cu Dinamo, anunta clubul din Stefan cel Mare pe site-ul oficial. 

Ghomsi a jucat sezonul trecut in prima liga a Greciei, la Xanthi, echipa antrenata de Razvan Lucescu. Noul jucator dinamovist a terminat junioratul la Genoa si a evoluat in campionatul italian, intre 2003 si 2009, pentru Genoa, Salernitana, Perugia, Messina, Juve Stabia si Avellino, apoi in campionatul belgian pentru Mechelen (2009-2014) si, de la inceputul acestui an, pentru Xanthi.

Antonio Ghomsi a efectuat vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS) si s-a alaturat lotului pregatit de Mircea Rednic in cantonamentul de la Saftica.

''La testul pe care l-a facut a avut 97 la suta, peste toti jucatorii care au venit, deci din punct de vedere fizic este pregatit. El face mai bine faza de aparare, dar se descurca bine si in atac. Am ales un jucator de echilibru, l-am vazut in perioada in care am fost in Belgia si fiti siguri ca e un transfer bun. Asa avem concurenta pe toate posturile, ceea ce este foarte bine'', a declarat Rednic.

Ghomsi este al patrulea camerunez din lotul lui Dinamo, dupa fundasii Collins Fai, Patrice Feussi si atacantul Marcel Essombe. 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies