OFICIAL! Armata a facut anuntul in urma cu cateva minute! Ce trebuie sa faca Becali pentru a-si putea pastra brandul Steaua

OFICIAL! Armata a facut anuntul in urma cu cateva minute! Ce trebuie sa faca Becali pentru a-si putea pastra brandul Steaua

Craiova - Steaua este astazi de la 20:30, pe ProTV

FC Steaua a anuntat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, ca echipa isi va continua parcursul in competitiile interne si internationale, precizand totodata ca va duce la indeplinire hotararea ICCJ privind marca Steaua.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Florin Talpan, a declarat ca in cazul in care conducerea MAPN va decide ca Gigi Becali sa poată folosi în continuare marca Steaua, clubul va fi de acord, însă numai în schimbul unei sume consistente de bani.

"Decizia ICCJ este irevocabila si produce efecte inca din data de ieri, de la pronuntare. Urmeaza ca clubul sportiv al armatei Steaua sa notifice de urgenta fotbal club Steaua pentru a nu mai folosi emblema si numele pentru ca aceasta produce efecte negative clubului sportiv al armatei Steaua. Cei de la FC Steaua Bucuresti pot folosi totusi in continuare aceste elemente, numai in conditiile in care ne vor solicita expres acest lucru si numai dupa ce se va incheia un contract de licenta cu ei.", a spus Talpan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies