OFICIAL: acestea sunt datoriile clubului Rapid! Ce suma trebuie sa aduca viitorul INVESTITOR si ce compliment a primit Pancu :)

OFICIAL: acestea sunt datoriile clubului Rapid! Ce suma trebuie sa aduca viitorul INVESTITOR si ce compliment a primit Pancu :)

Adrian Zamfir a vorbit, in exclusivitate, pentru Sport.ro despre situatia de la Rapid.

Acesta a spus ca datoriile clubului se ridica la 3,5 milioane de euro si ca pana acum nu s-a ajuns la vreo concluzie legat de preluarea clubului de catre unul dintre cei doi potentiali investitori: Massone si Moraru.

"PANCU, UN JUCATOR DE MARE TALENT!" :)

"Nu am ajuns inca la vreo intelegere cu cineva, depinde cine indeplineste conditiile cel mai bine. Nu ne-am inteles cu investitorul din Republica Moldova, ramane de vazut.

Proiectul domnului Massone mi se pare mult mai bun, insa nu e de neglijat nici domnul Moraru. Exista un grup de suporteri care lucreaza la acele lucruri pe care trebuie sa le indeplineasca noul patron, facem o lista. Am facut niste hartii care ne lasa sa cedam actiunile linistiti, daca ne vom intelege.

Domnul Massone are in plan o asociere cu un mare club din Europa, care poate ajuta Rapidul sa faca mare performanta, dar nu pot sa va spun care este numele acelui club. Ze Maria si-a depus CV-ul la doamna Andronache, pentru a vedea daca poate fi acceptat ca antrenor la Rapid.

A vazut doar primul meci al nostru, a spus de Pancu ca este un jucator de mare talent. Primul pas este acela de a aduce jucatori pentru a intari lotul.

Totul se poate finaliza repede, insa eu am rabdare pana voi discuta suporterii, sa vedem ce conditii punem, apoi daca nu se intampla nimic, o sa iau eu fraiele, ca nu mai vreau sa mai astept. Trebuie sa vina cativa jucatori neaparat, repede, sa ne apucam de treaba. E foarte greu cu Steaua, in Liga I, la meciul direct.

Nu s-a platit vreun avans, doar banii sunt in tara, in ceea ce-l priveste pe Massone. Insa el nu a dat nimic in avans. Eu nu o sa cer vreun ban pentru vreo actiune. Nici eu nu ma pricep la fotbal, asa ca nu pot sa am pretentii de la doamna Andronache: cine spune ceva rau despre dansa este doar rautacios. E simplu ca eu sa semnez fara sa iau legatura cu fanii, fara sa tin cont de ei. Dar eu vreau sa fie altfel, sa fie bine pentru Rapid.

3,5 milioane de euro sunt datoriile pe care le are de platit cel care va veni la Rapid, plus cheltuielile curente. Banii din urma pot fi dati si esalonat. Eu am spus de la inceput ca nu am o mare capacitate financiara. Eu am crezut ca muncind foarte mult voi reusi sa acopar problemele financiare. Din pacate, am ramas doar eu si Nicu Cristescu si nu am reusit sa facem fata, sincer. Eu am fost asigurat de acel grup de jucatori pe care l-am gasit aici ca ne luptam impreuna, insa acum nu mai e asa", a spus Adrian Zamfir la Ora Exacta de la Sport.ro

Citeste si:Rapid
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies