Liga 1

Ofertele SENZATIONALE pe care le are Ivan! Inca 3 cluburi mari din Europa au trimis bani la Craiova. Cat cere CSU

Andrei Ivan viseaza cu ochii deschisi. In 2016, pustiul de 19 ani poate ajunge la o super echipa din Europa!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Ianuarie 2016, 15:16
Data actualizarii: Joi 07 Ianuarie 2016, 15:18

In afara Barcelonei, care s-a interesat de el, alte 3 cluburi mari din Europa si-l doresc. Ajax si Zenit au facut deja oferte, iar Rona e si ea atenta la bijuteria Craiovei! Olandezii dadeau 1,7 milioane, in timp ce Zenit a ridicat suma la doua milioane. N-au reusit sa-l convinga pe Rotaru. Patronul lui CSU a cerut 3 milioane de euro si 30% dintr-un transfer viitor. Dezvaluirile ii apartin chiar tatalui fotbalistului. Chiar daca nu va ajunge in aceasta luna la o echipa mare din Europa, Ivan Sr. e sigur ca fiul sau va juca pentru un club urias in cel mult un an.

"E foarte serios, si in vacanta s-a pregatit in fiecare zi alaturi de Gabi Paraschiv si de jucatorii de la Flacara Moreni. Are un program strict, il respecta. Orice s-ar intampla, in maximum un an va garantez ca baiatul meu va juca la o echipa mare din Europa", a explicat Daniel Ivan in Gazeta Sporturilor.

Andrei nu e tentat de o experienta la Steaua. Crede ca CSU e o echipa chiar mai importanta decat actuala campioana.

"Au trecut vremurile in care puteai sa faci saltul in strainatate doar de la Steaua si Dinamo. De fapt, Craiova e peste Steaua! Universitatea e un club de mai mare traditie decat Steaua, au fost situatii in care de la Stiinta veneau 8 titulari ai nationalei si doar 3 de la alte echipe. Daca esti bun, te transferi si de la Chiajna, nu doar de la Craiova!", a spus Ivan pentru sursa citata.

CITESTE SI

Modifică setările cookies