Ofertă de 6.000.000€ pentru transferul lui Albion Rrahmani!

Albion Rrahmani Rapid Superliga Albion Rrahmani / Foto Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 10:02
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 10:01

Kosovarul ar putea să o părăsească pe Rapid după un singur sezon petrecut în Giulești.

Albion Rrahmani a fost achiziționat de Dan Șucu & Co. în august 2023 pentru 600.000 de euro de la FC Ballkani, moment în care era cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro. Acum, fotbalistul este estimat de site-urile de specialitate la nu mai puțin de 3.5 milioane de euro. 

Ofertă de 6.000.000€ pentru transferul lui Albion Rrahmani!

Conform DigiSport, Rapid are o ofertă pe masă pentru serviciile lui Albion Rrahmani: trei milioane de euro de la Slavia Praga, doar că echipa din Giulești nu ar vrea să-l cedeze în Cehia, mai ales că cere pentru kosovar undeva la opt milioane.

De asemenea, sursa citată a susținut că Rrahmani a mai fost ofertat și de Rangers. Scoțienii ar oferi, în acest sens, șase milioane de euro, iar unul dintre oficialii clubului ar fi purtat deja discuții cu anturajul lui Albion Rrahmani.

De când a semnat cu Rapid, atacantul a bifat 26 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 17 ori și să paseze decisiv în cinci situații diferite, în peste 2000 de minute petrecute în echipamentul giuleștenilor.

A plecat de la Rapid și a semnat cu o campioană din Europa! Toate detaliile transferului

Rapid București a ajuns la un acord cu Sparta Praga, campioana Cehiei, pentru transferul atacantului kosovar. Din informațiile PRO TV și Sport.ro, în urma acestei tranzacții, clubul patronat de Dan Șucu a încasat două milioane de euro, iar transferul este deja rezolvat.

La această sumă s-ar putea adăuga și alte bonusuri, în valoare de încă 300.000 de euro, în funcție de performanețele kosovarului la Sparta Praga. De asemenea, Rapid a păstrat și un procent dintr-un viitor transfer al lui Krasniqi.

Se așteaptă ca transferul lui Ermal Krasniqi la campioana en-titre a Cehiei să fie oficializat chiar în cursul acestei săptămâni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!