Oferta colosala pentru Hagi: 7 mil dolari pentru primul titlu dupa 31 de ani: "Are nevoie de bani pentru academie si echipa"

Hagi a refuzat-o pe Steaua si poate merge dupa Reghecampf in Golf. Arabii au venit in Romania sa-l convinga pe Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 20:23
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 20:28

Echipaa armatei din Arabia Saudita, la care joaca Eric, ii ofera 7 milioane de dolari lui Hagi pe 2 ani. Hagi si Reghecampf se pot bate pentru titlu in Arabia Saudita. Reghe a semnat cu Al Hilal, iar Hagi negociaza cu Al Ahli, echipa care n-a mai luat titlul de 31 de ani.

Al Ahli e echipa armatei din Arabia Saudita si a marit oferta pentru Hagi, de la 2,5 milioane de dolari la 3,5 milioane pe an.

"Lui ii trebuiesc bani ca sa tina si Academia si echipa. Acolo, daca dam cu piciorul in nisipul ala, ies banii. Pai pentru bani, arabii au bani, altceva nu au", spune Belodedici.

Hagi a refuzat-o pe Steaua pentru ca e patron la Viitorul si n-are voie sa antreneze in Ghencea: "Sunt patronul acestui club si nu se poate sa fiu altundeva in Romania decat la Viitorul"

Eric il asteapta pe Hagi la Al Ahli. Hagi poate lua cu el si jucatori de la Viitorul. Hagi n-a mai antrenat din 2011, dupa despartirea de Galatasaray.

"Gica Hagi stie cel mai bine ce trebuie sa faca. Gica Hagi are o academie de fotbal in care a investit foarte mult. Fara el cred ca se duce totul de rapa" spune Piturca.

Modifică setările cookies