O noua UNIREA? Astra pregateste o lovitura IMENSA in Liga I! Ce spune Dinu Gheorghe despre transferul lui Tembo la Steaua:

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Octombrie 2012, 17:48

	O noua UNIREA? Astra pregateste o lovitura IMENSA in Liga I! Ce spune Dinu Gheorghe despre transferul lui Tembo la Steaua:

Echipa celui mai bogat roman e pe locul 3 dupa 11 etape in Liga I iar presedintele Dinu Gheorghe anunta ca Romania inca n-a vazut nimic. Acesta a comentat si dorinta lui Becali de a-l lua pe Tembo.

"Nu se pune problema sa ne despartim de Multescu!", a anuntat Dinu Gheorghe la Sport.ro. Astazi, ProSport a scris ca patronul clubului nu se intelege cu antrenorul si i-ar pregati schimbarea cu Dorinel Munteanu.

Dinu Gheorghe a comentat si intentia lui Gigi Becali de a-l transfera pe Tembo de la Astra. "Te maguleste cand vezi ca jucatorul tau de dorit de alta echipa. De la Becali ma astept la orice si nu ma impresioneaza. Nu se pune problema sa ne despartim de Tembo, nu avem de ce. E cale lunga de la discutii de TV si pana la oferta. Din partea domnului Nicolae nu se pune problema sa ne despartim de Tembo. Pe Tembo mi l-a recomandat un prieten si am decis sa-l luam. Nu e o problema ca are un picior mai scurt, e un jucator foarte bune, ne va ajuta foarte mult. Marcheaza cu dreptul in general, e cel mai lung. Dar a dat gol si cu capul. Are masa musculara mare, nu are kilograme in plus. Poate are unul sau doua in plus, dar nu mai mult. Este un jucator foarte bun, mai avem doi jucatori ghanezi in lot, o sa mai aducem jucatori pe filiala asta.", a declarat seful giurgiuvenilor. 

Astra e pe locul 3 in acest moment in Liga I, dar Dinu Gheorghe nu crede ca echipa pe care o conduce poate produce o surpriza mare ca Unirea Urziceni sau Otelul in acest sezon.

"Avem o echipa buna, tanara, avem jucatori valorosi. Se munceste bine, noi nu suntem surprinsi. Echipa asta inca se construieste. Va arata mai bine in primavara cand baietii vor avea 6-7 luni impreuna. Atunci vom avea alta Astra, una mai buna.

Este greu sa fim o noua Unire sau un nou Otelul. Acele echipe erau impreuna de cel putin 2-3 ani, avusesera inainte cu un an clasari bune, ceea ce nu este cazul nostru. Noi avem obiectiv sa terminam in primele sase si sa formam echipa. Anul viitor ne propunem calificarea intr-o cupa europeana. Este posibil ca Multescu sa primeasca un salariu mai mare, daca patronatul va decide asta.

Noi aducem jucatori sub 24 de ani, nu ne intereseaza Surdu.", a mai spus Vama.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT