O noua "Steluta" in fotbalul romanesc! Dragomir vrea colonie de stelisti la Voluntari: "O sa vorbesc cu Reghe!" Lista de 5 jucatori care pleaca imprumut

FC Voluntari a luat deja trei jucatori de la Steaua sub forma de imprumut

Chitosca, Stefanescu si Popadiuc sunt deja jucatorii Voluntariului, iar Dragomir nu vrea sa se opreasca aici. Clubul ilfovean l-a cerut imprumut si pe Tudorie, insa propunerea Stelei a fost sa ii cedeze pe Aldea si Tarnovean.

Discutiile vor avea loc si in zilele urmatoare, iar Dragomir spera sa ii convinga pe Becali si Reghe sa ii lase cat mai multi jucatori.

"Cei trei de la Steaua vin luni, cred, in cantonamentul nostru. O sa mai vorbesc cu Reghe pentru niste jucatori de la Steaua. Nu stiu deocamdata pe cine, vreau sa ma consult si cu Ionel Ganea. Eu sunt un conducator modern, sa stiti, chiar daca par mai prafuit un pic."

"Despre scandalul de la nationala nu vreau sa vorbesc. Despre Ivan? Doar despre Ivan cel Groaznic pot sa va spun, ca am terminat cartea acum. Despre Ivan asta de la Craiova nu stiu nimic. Ii recomand sa se duca repede la Steaua, ca sa poata sa progreseze, iar clubul sa ia bani multi pe el.", a spus Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies