Liga 1

"O explicație absurdă!" Vasile Miriuță, enervat de o decizie luată de Ilie Poenaru

Gaz Metan Mediaș s-a impus ieri, scor 1-0, în deplasare cu Chindia Târgoviște, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 08:49
Data actualizarii: Sambata 06 Noiembrie 2021, 09:18

Matricardi a marcat golul victoriei în minutul 90+1, după o centrare de la Trif, într-o partidă în care Ronaldo Deaconu a fost lăsat pe bancă de antrenorul medieșenilor, Ilie Poenaru.

Miriuță, contrariat

Vasile Miriuță și-a manifestat surprinderea după decizia luată de Poenaru.

"O explicaţie absurdă că a încercat să facă densitate. Cu Deaconu nu poţi face densitate? Mai ales că joacă în zonă centrală. Acum o etapă sau două era căpitan, acum nu-l bagi? E absurd ce zice Poenaru! Nu am nimic cu el, sincer. Dar să găseşti o scuză. OK, a câştigat meciul, dar vii cu o absurditate, să fim serioşi, nu puteai să faci densitate cu Ronaldo Deaconu?

Nu am cuvinte! Dacă pe Deaconu nu-l bagi să joace, pe cine să scoţi bani? Înseamnă că nu vrei să scoţi bani, că nu ăsta e interesul clubului. Îl poţi vinde pe câteva sute de mii de euro şi spui că nu poţi face densitate, dar acum două etape când ţi-a dat două goluri puteai face densitate? E singurul pe care poţi scoate bani. Ţin la Roni, l-am antrenat, e o absurditate ce spune Poenaru", a punctat Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

De ce a fost lăsat Deaconu pe bancă

Ilie Poenaru a vorbit la final despre hotărârea luată. "Nu este o pedeapsă. Roni e un jucător important, un jucător care trebuie să fie decisiv. A fost o strategie pentru a crea densitate în zona centrală, de aia am venit cu Lixandru, care provine din număr 6, număr 8. Trebuia să creez superioritate, să nu le ofer spaţii.

Am zis că voi veni cu Roni în funcţie de ce se întâmplă în joc. Nu am mai veni, a stat. Trebuie să înţeleagă că sunt adeptul rotaţiei, că interesul nostru sunt punctele. Dar a înţeles, e posibil să fie titular meciul următor", a explicat Ilie Poenaru, la finalul partidei.

Chindia - Mediaș 0-1

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou - Neguţ, Kocic (Popa '73), Popadiuc, Corbu  (Stoian '82)-  Marian Şerban (Matiş '64), Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Gaz Metan: Vâlceanu - Moura, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru (Iancu '90), Chamed (Dobrescu '71), Grădinaru (Izata '90) - Morar (Sarr '71/Horj '90+3). Antrenor: Ilie Poenaru

Modifică setările cookies