Liga 1

O ajuta Burleanu pe Rapid? Presedintele FRF nu va face recurs la TAS: "Rapid are sanse mari sa primeasca licenta"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 16:23
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 16:25

Preşedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca nu va face recurs la TAS impotriva deciziei Comisiei de Apel privind mentinerea refuzului de acordare a licentei clubului FC Rapid, precizând insa ca federatia se va apara la Lausanne.

"Federatia nu va face recurs in cazul Rapidului la TAS, dar se va apara la TAS. Sunt doua subiecte diferite", a declarat Burleanu la sosirea in tara din Elvetia, impreuna cu lotul echipei nationale.

Directorul Administratiei de licentiere, Viorel Duru, a solicitat conducerii FRF sa analizeze oportunitatea inaintarii unui recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), impotriva deciziei propriei Comisii de Apel, prin care gruparii FC Rapid i s-a respins dosarul de licentiere. intr-un raport publicat pe site-ul oficial al FRF, Duru explica motivele pentru care doreşte sa atace la TAS o decizie luata de o instanta care face parte din administratia aflata in conducerea sa. El sustine ca in cazul in care FRF nu va face recurs la propria decizie in cazul FC Rapid, gruparea giuleşteana are mari şanse sa primeasca licenta din partea instantei de la Lausanne.

Modifică setările cookies