Liga 1

Anuntul FABULOS al unui club ISTORIC din Romania: isi vinde la licitatie COSUL DE GUNOI si magnetii de frigider dupa faliment

Ce-a mai ramas din fostul U Cluj? Doar cateva dintre bunurile ramase in club dupa anuntul falimentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iunie 2017, 18:37
Data actualizarii: Joi 15 Iunie 2017, 18:38

Astazi are loc la Bucuresti o licitatie in care U Cluj se vinde la bucata. Administratorul special al Universitatii incearca sa valorifice la maximum tot ce a ramas dupa falimentul societatii. De la seturi de echipamente, la piese de mobilier, aparate de fitness, stickere cu fotbalisti sau magneti de frigider - toate vor fi scoase la vanzare. Vedeta licitatiei va fi insa, de departe, seria de cosuri de gunoi care a ramas in urma fostilor patroni.

Un breloc cu U Cluj este evaluat la 4 lei, un magnet 3 lei, iar un fanion de la U Cluj - Kuban, meciul care a inaugurat Cluj Arena, 10 lei. VIP-barul de unde plecau cocktailurile la tribuna oficiala e si el disponibil pentru 885 de lei. Un fier de calcat, un filtru de cafea si mai multe tablouri sunt de asemenea de vanzare. Cosurile de gunoi se dau cu 40 de lei fiecare! Targa pe care erau scosi jucatorii accidentati a fost evaluata la 572 de lei, iar canile din bucataria clubului sunt 12 lei.

Pretul cumulat de plecare pentru toate bunurile de la licitatie este de 483 312 lei, anunta Liga2.ro.

Modifică setările cookies