Geraldo Alves Steaua Superliga

"Nu vreau sa blochez viitorul Stelei" REPLICA lui Geraldo pentru Gigi Becali. Ce anunt a facut in Antalya:

Geraldo Alves nu pleaca de la Steaua. Acum. Asteapta pana la vara cand devine liber de contract, insa va incerca sa renegocieze contractul cu Gigi Becali. Chiar daca i se arata usa, Geraldo nu e suparat pe patron.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2012, 09:39
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2012, 09:39

"Eu am aflat de la colegi. Ei citeau ziarele si glumeau cu mine, ma intrebau cand am de gand sa-mi fac bagajele si sa plec. Cam la asta se rezuma tot ceea ce stiu eu despre acest transfer.

Mi-am informat deja managerul despre situatie si i-am spus sa imi prezinte variantele pe care le am. Cu toate acestea, prima mea optiune este si va ramane Steaua pana in momentul in care contractul mi se va termina.

Chiriches si Gardos sunt nu numai viitorul Stelei, ei doi sunt si viitorul echipei nationale a Romaniei. Chiriches imi place foarte mult ca om, dar si ca fotbalist. Este un tip modest si are niste calitati fotbalistice uluitoare. Imi place modul in care pleaca din aparare cu mingea la picior. El vorbeste portugheza foarte bine si e mereu cu noi, il ajutam sa se integreze cat mai repede, chiar daca suntem concurenti pe post.

Sunt profesionist si asa am fost crescut sa gandesc. Am avut norocul sa ajung fotbalist si stiu sa ma port cu fanii, cu presa, cu ceilalti fotbalisti. Tatal meu m-a ajutat sa gandesc asa, am si exemplul fratelui meu, care desi e mai mic este un model pentru mine.", a declarat Geraldo ieri in Antalya.

Modifică setările cookies