"Nu vom ceda presiunilor!" CSA vorbeste despre sansele ca Steaua lui Reghe sa revina in Ghencea. Ce se va intampla cu stadionul

"Nu vom ceda presiunilor!" CSA vorbeste despre sansele ca Steaua lui Reghe sa revina in Ghencea. Ce se va intampla cu stadionul

Steaua pare sa isi revina cu Reghe pe banca, dar revenirea ei in Ghencea pare tot mai departe de realizare.

George Boroi, comandantul CSA Steaua, a vorbit despre situatia stadionului Ghencea si sansele ca Steaua lui Reghe sa revina acasa in 2016.

"Noi suntem intr-o procedura de evaluare a chiriei, avand in vedere ca lucrurile s-au schimbat pe piata. Cu atat mai mult trebuie sa fim foarte atenti la punerea in practica a acestor pasi si sa respectam legea. in niciun caz nu o sa cedam unor presiuni."

"Se incearca sensibilizarea unora care au crezut si cred in fosta Steaua, actuala FCSB. Exista niste pasi pe care trebuie sa-i respectam pentru punerea in aplicare a deciziei ICCJ, pe de o parte. Pe de alta parte, e vorba de valoarea bazei materiale. E greu sa anticipez daca Steaua va reveni in Ghencea"

"Nu exista planuri ca CSA sa formeze o echipa de fotbal, dar exista planuri de reabilitare a bazei materiale, pentru ca in 2020, alaturi de stadioanele Dinamo si Rapid, stadionul din Ghencea va face parte dintre cele nominalizate si puse la dispozitia celor care vor face parte din grupa de la Bucuresti", a declarat George Boroi.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies