"Nu stiu cum se va numi Steaua" Victoria MApN ii baga in ceata pe oficialii Stelei! Cum comenteaza Argaseala pierderea marcii

"Nu stiu cum se va numi Steaua" Victoria MApN ii baga in ceata pe oficialii Stelei! Cum comenteaza Argaseala pierderea marcii

Craiova 0-1 Steaua / Valeriu Argaseala a vorbit despre problema Stelei cu MApN dupa victoria de la Craiova. 

Argaseala spune ca nu stie momentan cum se va rezolva cazul Stelei, care a pierdut definitiv marca si palmaresul in fata Armatei. 


"Reactia juristului MApN a fost una normala, a unei persoane care stie ce inseamna o decizie instanta. Dar pozitia OSIM detaliaza modul in care se pune in aplicare aceasta decizie. Recunoastem hotararea Inaltei Curti si o punem in aplicare. Cea mai in masura autoritate care decide cum se pune in aplicare este OSIM-ul. Vom face toate diligentele sa punem in aplicare aceasta decizie.

Eram pregatiti si pentru aceasta varianta. Cum se va numi echipa de aici incolo? Stati un pic, ca nu am ajuns pana acolo. Inca nu stiu daca dispar culorile sau numele, n-am toate detaliile. Noi am citit pe portarul instantei hotararea, dar inca nu stim cum va fi pusa in aplicare. Nu va pot spune nici daca este o hotarare imediata. N-am avut niciun fel de discutie cu cei de la MApN, nu stiu despre ce bani este vorba. Eu sunt optimist ca lucrurile se vor rezolva. Nu stiu cum se vor rezolva, pentru ca nu stapanesc aceste lucruri", a declarat Valeriu Argaseala la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies