Liga 1

Radoi, atac la Reghe in cazul Tudorie: "Nu se leaga! In vara costa 30 mil euro, acum cara bagajele, iar tu il iei in lot! Ori te-ai razgandit intr-o saptamana, ori patronul a intervenit peste tine!"

VILLARREAL - STEAUA E AZI LIVE LA PROTV DE LA ORA 18:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2016, 14:28
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2016, 14:31

Mirel Radoi l-a ironizat pe Reghecampf dupa ce l-a chemat pe Tudorie in lotul Stelei, la cateva zile dupa ce a spus ca atacantul va mai fi de folos cand vor avea nevoie ca cineva sa care bagajele echipei.

"E o declaratie nefericita, nepotrivita, foarte dura. Indiferent ce evolutie arata jucatorii, aceasta discutie trebuie sa o ai cu ei in privat. Acolo ii spui ca trebuie sa care bagaje sau mai stiu eu ce, si acum il iei in lotul echipei pentru un meci decisiv pentru calificarea in primavara europeana. La un meci capital pentru calificare il readuci in lot. Asta inseamna ca lucrurile stau putin altfel. Ori te-ai razgandit peste o saptamana ori patronul echipei a intervenit peste deciziile tale!"

"Sunt niste lucruri care nu se leaga! Daca afirmi ca un jucator e asa slab si ca nu face fata la prima echipa insemna ca pana la finalului anului nu va mai fi in lotul primei echipe. Sa nu mai zicm ca in vara costa 20-30 de milioane de euro. Era folosit fundas central, mijlocas central, si-acum dintr-o data cara bagaje...", a declarat Radoi la DolceSport.

Modifică setările cookies