'Nu pot sa descriu in cuvinte ce am vazut la arbitraj. Steaua n-a avut o ocazie desi eram in 10 oameni!' Ce spune Edi Iordanescu dupa meciul-drama de la Pandurii - Steaua

Steaua edi iordanescu Pandurii Targu Jiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 10:50
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 11:00

Steaua a castigat cu un penalty in finalul meciului de la Severin. Jucatorii si antrenorii de la Pandurii spun ca arbitrul Avram a infuentat rezultatul partidei.

Iordanescu Jr e suparat rau pe brigada care a condus derby-ul cu Steaua. Vede totul interpretat in defavoarea echipei lui si spune ca Steaua n-a impresionat cu nimic: n-a avut nicio ocazie in superioritate numerica.

"Nu am prea cuvinte sa caracterizez ce s-a intamplat aseara. Am intrebari la care nu cred ca voi primi raspuns. Steaua are suficienta valoare ca sa nu aiba nevoie de sprijin ca sa iasa campioana. Au toate conditiile ca sa iasa campioni pe teren, nu aveau nevoie de ceea ce s-a intamplat aseara. Nu pot sa inteleg cum un arbitru care a facut ce a facut contra noastra la Iasi poate sa arbitreze din nou Pandurii intr-un asemenea meci. Vedeti in ce maniera am primit noi rosu si ce faulturi a facut Enache.

Parca Enache avea imunitate! Daca o echipa ca Steaua nu si-a creat o ocazie cu 55 de minute cu om in plus, ce sa mai spun? Hora nu si-a creat niciun avantaj, multi oameni au spus ca n-a fost penalty. Incerc sa dau credit arbitrilor, dar cand se intampla o astfel de scapare ce poti sa mai spui? E usor sa motivezi echipa, dar ce sa le spun? Pentru ce sa jucam? Pentru faima? Ei nu sunt platiti din ianuarie pana in iunie si li se anuleaza orice sansa de a se lupta la campionat si eu ce sa le spun?", a spus Iordanescu la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!