"Nu mananci, nu bei si alergi mult" Mutu este sfatuit de o legenda sa isi schimbe obiceiurile daca vrea sa slabeasca

"Nu mananci, nu bei si alergi mult" Mutu este sfatuit de o legenda sa isi schimbe obiceiurile daca vrea sa slabeasca

Ilie Balaci a vorbit despre intoarcerile lui Marica si Mutu in campionatul romanesc. Acesta considera ca Mutu trebuie sa isi schimbe obiceiurile daca vrea sa slabeasca si sa ajunga in forma la Euro. Mai exact, Balaci i-a recomandat sa nu mai manance mult, sa nu mai bea si sa se apuce de alergat.

"E un pic ciudat ca Mutu si Marica s-au intors in campionatul romanesc, dar probabil n-au avut alte oferte de afara. Momentan pentru ei vorbesc doar numele: Mutu si Marica! Astept sa vedem cum se vor manifesta in campionat. E clar ca ei au vrut sa prinda lotul pentru Campionatul European.

Despre Adi, eu nu vorbesc de Mutu care a jucat in India, ci doar de Mutu care a jucat in Anglia si in Italia, unde a facut performanța. Nu stiu daca Mutu mai putea urca in valoare, dupa ce-a bifat echipe foarte bune. Pe Mutu l-am vazut acum la televizor si sincer sa fiu nu cred ca are peste 80 de kilograme in acest moment. N-ai cum sa te ingrasi cu 10 kilograme in doar cateva luni, atunci cand esti sportiv. Dar in mod normal nu e greu sa dai jos kilograme cand esti gras. Nu mananci, nu bei si alergi mult!", a comentat Ilie Balaci la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies