NU mai sunt bani! Mesajul transmis de Reghe pentru jucatorii Stelei a incins vestiarul! Restante la salarii:

NU mai sunt bani! Mesajul transmis de Reghe pentru jucatorii Stelei a incins vestiarul! Restante la salarii:

► Azi, ora 10:00 "Loteria Copo$" - LIVE Tribunal

Steaua a incasat mai bine de 25 de milioane de euro din participarea in Champions League, biletele si alte drepturi, insa jucatorii sunt neplatiti in 2014.

Gazeta anunta ca Becali spunea inainte de a intra la inchisoare ca mai are de recuperat inca 10 milioane de euro de la Steaua; acum, Reghecampf le-a spus jucatorilor in vestiar ca nu mai sunt bani, ca nu mai sunt lichididati in acest moment.

Stelistii nu si-au primit salariile pe ianuarie si februarie 2014, adica nu au incasat nimic anul acesta.

"Nu mai sunt lichididati acum, dar banii se vor plati. Este posibil sa se faca un credit de la banca", le-ar fi spus Reghe jucatorilor. In plus, ei nu si-au luat nici salariile, nici primele restante si l-au confruntat pe antrenor, in lipsa altei persoane care sa-i lamureasa, anunta Gazeta.

Patronul si managerul sunt la inchisoare, iar singurul om din conducere cu care stelistii se pot lamuri in problemele ce tin de bani a ramas Reghecampf.

Chiar daca in luna octombrie a lui 2013 Steaua avea in conturi 9 milioane de euro, conform extrasului de cont aratat de cei de la club, acum nu se pot face plati de aproximativ 600.000 de euro, cat inseamna cele doua luni de neplata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies